Willie Toys - Erotische adventskalender 2 - Met gratis Pleasure App

Voor 15:00 besteld, dinsdag in huis.

Make it happen! Gegarandeerd een sexy tijd met deze tweede limited Edition Willie Toys Erotische Adventskalender met gratis Pleasure app! Elke dag opnieuw een super spannende verrassing met uitleg en spannende opdrachtjes voor jullie samen via de nieuwe Pleasure App. Jullie seksleven krijgt een extra dimensie met dit luxe cadeau. Zoals de naam al zegt, is deze erotische advent kalender geschikt om af te tellen naar de geweldige dagen van Kerst. Elke dag een andere sextoy en elke dag een nieuwe ervaring. Op deze manier wordt héél december een feestje. Maar natuurlijk kan je het hele jaar door van deze kalender geneieten, en aftellen naar bijvoorbeeld Valentijnsdag of een verjaardag!

 • 24 uitleg-videos bij de producten in de adventskalender
 • Informatie over het combineren van verschillende toys
 • Interessante feitjes en weetjes over sextoys
   

Hoe werkt de Willie Toys erotische adventskalender?

Vierentwintig dagen achter elkaar open je een deurtje met verrassende producten én inspirerende tips hoe je die producten kan gebruiken. Met de Willie Pleasure App geef je je seksleven een nieuwe impuls!

Je seksleven is een kaleidoscoop met oneindige variatie, maar toch heeft iedereen soms een beetje inspiratie nodig. Soms moet je even een nieuw deurtje openen waarachter dan weer een enorme hoeveelheid nieuwe, heerlijke, opwindende mogelijkheden ligt. De Willie Pleasure App biedt leuke aanbiedingen, spannende tips en bruikbare adviezen - gratis, discreet en veilig. Veel plezier!


Willie Toys Erotische Adventskalender Met Gratis App

Dit jaar kan je de bijpassende Pleasure app downloaden voor de Willie Toys Erotische Adventskalender. Met behulp van deze app krijgt het openen van een vakje een nieuwe dimensie. Bekijk wat de mogelijkheden zijn en zie een duidelijke uitleg van het product. Op deze manier krijg je ook iedere dag een cadeautje op je telefoon!

 

Let op: de app is wegens strenge regels niet meer te downloaden via Google Play. 

Andere Gelegenheden

Uiteraard hoef je adventskalender niet alleen tijdens de dagen voor Kerst te gebruiken. Met behulp van de adventskalender kun je bijvoorbeeld ook aftellen naar een verjaardag of huwelijksdag. Jij bepaalt! Voor iedere gelegenheid is de adventskalender een absoluut een aanrader. Maak er een feestje van!


Hoe houd ik de toys in de adventskalender schoon?

Vanwege de (spat)waterdichtheid zijn de toys eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je Toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de toys op te bergen in een handig opbergzakje. De speeltjes blijven daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.


Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de speeltjes in de adventskalender met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 

Inhoud Adventskalender

SPOILER ALERT! Lees dit niet als je verrast wil worden!

Ook dit jaar zitten er weer 24 verschillende spannende seksspeeltjes en lingerie in de Adventskalender nr. 2. En wederom kunnen we niet verklappen wat er allemaal in zit. Maar we kunnen wel zeggen dat de Adventsklander nr. 2 compleet vernieuwd is. Hierbij een klein tipje van de sluier:

 • Luchtdruk clitorisstimulator
 • Partnervibrator
 • Duo Vibrator
 • G-Spot Vibrator
 • Anaaltoys voor beginners
 • Handboeien
 • Tijgerprint zweep
 • 50 Shades masker
 • Satijnen opbergzakje

De doos is 43 breed, 40 hoog en 9 cm diep.


Inhoud24 toys
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
BuigzaamJa
Lees Meer
(44)
Niet voorradig

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.