Tarzan vibrators

19 artikelen

pagina 1 / 1
-58%
(294)
59,95 24,99
Zaterdag in huis
-20%
(5)
74,99 59,99
Zaterdag in huis
-29%
(3)
69,99 49,99
Zaterdag in huis
-29%
(3)
69,99 49,99
Zaterdag in huis
-40%
(15)
54,99 33,-
Zaterdag in huis
-4%
(13)
69,99 66,99
Zaterdag in huis
-21%
(2)
35,95 28,50
Zaterdag in huis
-13%
(21)
79,99 69,95
Zaterdag in huis
-42%
 
59,99 34,50
Zaterdag in huis
pagina 1 / 1

Online tarzan vibrator bestellen? De tarzan is het meest populaire model vibrator in het Lonna.nl assortiment. In 2012 werd dit type vibrator zelfs het best verkopende model wereldwijd! Een tarzan vibrator stimuleert zowel de clitoris als de G-Spot en zorgt voor intense orgasmen. De kenmerken van een tarzan zijn een roterende kop, bewegende parels in de schacht en een clitoris stimulator. Daarnaast kunnen veel modellen ook vibreren en hebben ze meerdere stimulatie standen. Of je nu van zacht of ruig houdt, er zal altijd een tarzan zijn die aan je wensen voldoet. Alle vibrators zijn weekmakervrij en van de hoogste kwaliteit, je zal dus nooit teleurgesteld worden! Gebruik altijd glijmiddel op waterbasis om zo lang mogelijk van je speeltje te kunnen genieten. Mocht de enorme keuze te overweldigend zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Zo kan je met een gerust hart een goede tarzan vibrator kopen!

Waar komt de tarzan vibrator vandaan?

De tarzan vibrator, er is eigenlijk al genoeg over geschreven. Google maar eens op ‘tarzan vibrator’ en je zult genoeg lappen tekst vinden waarin je enorm veel verschillende verhalen zult vinden over deze beruchte vibrator. Veel zogenaamde experts gaan ervanuit dat de oorsprong in Japan ligt. Dit lijkt ons ook een aannemelijke theorie aangezien er veel aparte sextoy-gerelateerde uitvindingen uit Japan komen. In Japan mogen sexspeeltjes niet op echte lichaamsdelen lijken waardoor ze altijd een bijzondere twist aan het design van deze artikelen geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speeltjes in de vorm van konijnen, bevers en zeepaardjes.

 

Clitoris- en g-spot-stimulatie

Waar de naam Tarzan vandaan komt weet niemand. Misschien is deze naam aangenomen door de populariteit van de films tijdens de introductie van de vibrator. Tarzan was en is een viriele man met een onuitputtelijk uithoudingsvermogen. De link met een speeltje dat alle juiste plekken raakt en nooit vermoeid lijkt is dan gauw gemaakt.

 

Wat wel duidelijk is, is dat de evolutie van de vibrator naar een tarzan vibrator in een stroomversnelling raakte door het onderzoek naar het vrouwelijk lichaam. Men kwam erachter dat de clitoris een veel groter orgaan is dan men dacht. Het stimuleren van de clitoris werd door deze ontdekking ineens heel belangrijk. Deze revolutie zorgde ervoor dat er hele nieuwe vibrators op de markt kwamen waarvan de tarzan een zogenaamde ‘instant classic’ werd.

 

Populaire vibrators

Over de fabrikant van de eerste tarzan vibrator vind je online ook de meest uiteenlopende theorieën. Waarom dit interessant is ontgaat ons totaal. Wij richten ons liever op de meest populaire vibrators die we nu is ons assortiment hebben. Seven Creations is het meest populaire merk in deze categorie. De aanschaf van een leuk exemplaar hoeft geen pijn te doen in de portemonnee. Je kunt er al een kwalitatief hoogwaardige tarzan vibrator kopen voor maar 27,50. Vergeet niet om altijd een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Zoals al eerder gezegd staat onze klantenservice altijd klaar om je vragen te beantwoorden!

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.