Sleeve masturbators

54 artikelen

pagina 1 / 2
-22%
 
28,99 22,50
Dinsdag in huis
-22%
 
46,99 36,50
Dinsdag in huis
pagina 1 / 2

Verschil tussen een masturbatie sleeve en masturbator

De sleeve masturbator valt onder de categorie masturbatie toys, maar verschilt toch ten opzichte van de rest van de producten. Waar de rest van de masturbatie toys in allerlei soorten en maten realistisch gevormd zijn, is dit bij masturbatie sleeves niet het geval. De sleeve masturbators zijn ergonomisch vormgegeven en passen perfect om de penis. Ook de masurbatie sleeves zijn aan de binnenkant voorzien van een structuur die de gehele penis stimuleert.

 

Masturbatie sleeve gebruiken

Om een masturbatie sleeve optimaal te kunnen gebruiken raden wij je aan om glijmiddel te gebruiken. Het glijmiddel dat hier het meest geschikt voor is, is glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel zorgt voor heerlijke glijding en heeft als voordeel dat het na afloop niet plakt. Het belangrijkste van het glijmiddel is dat het de sleeve niet aantast. Op deze manier kan je langer gebruik maken van de sleeve en uren masturbeer plezier beleven.

 

Tenga masturbators

De bekendste masturbatie sleeves zijn de producten van Tenga. De meest voorkomende sleeves zijn hierbij de eitjes. De producten zijn al vanaf 6,50 verkrijgbaar en zijn bedoeld om eenmalig te gebruiken. De sleeves zijn gemaakt van zacht en zeer rekbaar materiaal en zijn daardoor geschikt voor iedere maat penis. Het handige van de eitjes is, dat ze worden geleverd met precies genoeg glijmiddel dat nodig is voor gebruik.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.