Lonna is bekend van TV

Ben je toe aan iets spannends of ben je opzoek naar sexy lingerie? Waarschijnlijk denk je dan direct aan Lonna. Wij zijn bekend van TV, waar wij onze producten van de webshop laten zien in de nachtelijke uitzendingen.

 

De beste in lingerie en erotische speeltjes

Lonna.nl is dé webshop in lingerie en erotische seks speeltjes. Alles wat je nodig hebt om het erotische welzijn te bevorderen vind je bij ons online. Van spannende vibrators tot aan sexy lingerie die de spanning tussen jou en je geliefde kan verhogen. Daarnaast kun je terecht bij ons voor drogisterij spullen, een breed BDSM assortiment en kun je bij ons dvd’s kopen van diverse genres.

 

Groot assortiment

Onze webshop bevat ruim 2500 artikelen. Lingerie voor de slanke dame, afkledende sexy jurkjes, tot aan sexy dames met een maatje groter. Van een groot assortiment in vibrators, massagestaven, anaaltoys tot spannende vibrerende slips die je op afstand kan bedienen.

 

Ons assortiment in lingerie bevat basic slips tot sexy latex pakken. Verleid jou geliefde met een sexy jurkje of een exclusief corset.

 

Voordelig en 100% discreet thuisbezorgd

Bestel je op werkdagen voor 23:30 uur, dan ontvang je je pakketje de volgende discreet in huis. De pakketten worden discreet verzonden. Onze bedrijfsnaam en logo staat niet op het pakket.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.