BDSM

463 artikelen

pagina 1 / 9
-20%
(130)
49,99 39,95
Dinsdag in huis
-33%
(78)
44,99 30,-
Dinsdag in huis
-38%
(49)
39,99 24,99
Dinsdag in huis
-29%
(141)
13,95 9,95
Dinsdag in huis
-5%
(9)
54,99 52,50
Dinsdag in huis
-25%
(2)
39,99 30,-
Dinsdag in huis
-60%
(36)
49,95 19,95
Dinsdag in huis
-22%
(21)
59,99 46,95
Dinsdag in huis
-6%
(33)
17,- 16,-
Dinsdag in huis
-15%
(4)
35,99 30,50
Dinsdag in huis
(1)
24,95
Dinsdag in huis
(10)
22,50
Dinsdag in huis
(2)
39,95
Dinsdag in huis
(1)
10,99
Dinsdag in huis
(30)
6,95
Dinsdag in huis
(4)
18,99
Dinsdag in huis
-18%
(1)
125,- 102,-
Dinsdag in huis
pagina 1 / 9

Wat betekent BDSM?

Okee, dan toch nog even een korte toelichting op de letters uit de afkorting:

- B&D, bondage & discipline; vastbinden en tucht. Hierbij komen over het algemeen attributen aan te pas om, de naam zegt het al, iemand in de bewegingsvrijheid te beperken (handboeien, of een touw), en te tuchtigen (met bijvoorbeeld een zweepje).

- D&S, dominance & submission; dominantie en onderwerping. Hier is vaak sprake een uitgebreid scenario, een rollenspel waarin de één de dominante rol speelt en de ander zich hieraan onderwerpt.

- SM; sadomasochisme. Een masochist haalt bevrediging uit het ondergaan van pijn en/of vernedering. Een sadist vindt het juist prettig om degene te zijn die de ander pijnigt of vernedert.

Bondage Seks met Respect

Misschien overbodig, maar toch belangrijk om er even bij te zeggen: Alles gaat uiteraard met wederzijds goedvinden, met duidelijke grenzen die niet tegen de zin van één van de twee overschreden worden. Uiteindelijk doet iedereen mee omdat het leuk is. Verder kan het alle kanten uitgaan. BDSM is meer een 'seksuele levensstijl' dan een seksuele activiteit - een groot deel van het spel speelt zich af in de fantasie. Het zichtbare deel (het moment dat je uiteindelijk vastgebonden op bed ligt om je liefdevol te laten afranselen door je partner) is maar een onderdeeltje in een groter geheel, het spannende spel dat je eigenlijk full-time speelt.

Dominant of onderdaning?

Sommige mensen worden gek van genot wanneer ze met een simpele nylon kous worden vastgebonden aan hun bed, terwijl anderen dagenlange voorbereidingen treffen, met strak uitgewerkte scenario's, uitgebreide kostuums en een karrenvracht aan prikkelende attributen en seksspeeltjes.

En als je er iets langer over nadenkt: eigenlijk is er in elke liefdes- of seksuele relatie sprake van een machtsverhouding, hoe subtiel ook. Je zou ze de kost moeten geven, al die mensen die het prettig vinden om hun partner tijdens de seks bestraffend toe te spreken (of bestraffend te worden toegesproken). En gaat er nu bij jou als man of vrouw met een doorsnee seksleven toch een belletje rinkelen?

BDSM Winkel van Willie.nl

Wil je het eens proberen -  een keer écht onderdanig zijn aan je partner? Of juist dominant zijn, de touwtjes in handen nemen, zeggen waar het op staat EN WEL METEEN?!

Dan zijn de BDSM spullen van Willie.nl echt wat voor jou! Bondage producten (blinddoeken, handboeien, bondage-tape en -touw, handboeien sets of speciale riemen), SM attributen (plankjes, zweepjes, ball gags, of tepelklemmen), kleding (fetish, leer, latex, lingerie, kleding voor rollenspel) vind je bij Willie.nl allemaal van de allerhoogste kwaliteit. Of juist extra voordelig om het allemaal eens te kunnen proberen en je partner voor een vriendelijk prijsje te kunnen spanken.

Veel BDSM plezier!

Fifty Shades of Grey

Sinds 'Fifty Shades of Grey' zijn bij Willie.nl de bondage sets, zweepjes en andere uitdagende seksspeeltjes niet aan te slepen. Op zich natuurlijk geinig om te zien, dat een succesvol verfilmd boek zoveel effect heeft in de Nederlandse slaapkamers. Maar aan de andere kant zijn er veel mensen die al langer ingewijd zijn in de geheimen van het betere rollenspel. Volgens hen schetst het boek maar een beperkt beeld van het rijk geschakeerde palet van de BDSM.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.