Glas dildo's

14 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Online glazen dildo kopen? Dan ben je op het juiste adres. Je vindt hier de beste glazen dildo's voor uren genot! Een glazen dildo gebruiken kan alleen, of met je partner. De glas dildo's zijn altijd huidvriendelijk en zijn zowel warm als koud te gebruiken. Dit zal ultiem genot geven. Met de laagste prijzen op topmerken zoals, Pipedream Products, 50 Tinten Collectie & Topco Sales. Een glazen dildo bestellen kan bij Lonna.nl altijd discreet, veilig en snel. Ook kan je zelf je betaalwijze kiezen, je kan zelfs achteraf betalen!

Stevige dildo’s

Glas is een stevig materiaal en dit is in het geval van dildo’s niet anders. Dit zorgt voor een unieke ervaring wat betreft dildo stimulatie. De dildo’s zijn niet flexibel en voorzien van harde ribbels of andere stimulerende kenmerken. Een ander voordeel van een glas dildo, is het feit dat deze dildo’s vaak doorzichtig zijn. Dit maakt het leuker om de dildo samen met je partner te gebruiken. Je partner krijgt hierdoor een spannend inkijkje.

 

Icicles

Het bekendste merk dat glazen dildo’s maakt is Icicles. Het assortiment van dit merk is zeer gevarieerd. Hierbij zijn de glazen dildo’s verkrijgbaar in verschillende kleuren en de lekkerste vormen. De dildo’s zijn handgemaakt en voorzien van heerlijke kenmerken die de vagina op verscheidene manieren stimuleren. De opvallendste lijn van Icicles is de Gold Edition. Deze glas dildo’s zijn afgewerkt met een opvallende gouden kleur.

 

Dildo opwarmen

Naast dat glas stevig materiaal is en het zorgt voor een uniek gevoel, is er nog een groot voordeel aan een glazen dildo. Met een glazen dildo kan je namelijk kiezen om een verwarmend effect aan de dildo toe te voegen. Door de dildo een tijdje in warm water te leggen, wordt deze steeds warmer en zal dit een extra lekkere stimulatie zijn. Let er hierbij wel op dat de dildo niet te warm is. Dit kan je checken door de dildo eerst met je handen vast te pakken.

 

Dildo koelen

Ook het verkoelen van een dildo is mogelijk met de variant van glas. De temperatuur van de dildo laten dalen doe je door deze een tijdje in de vriezer te leggen. Als je de dildo vervolgens uit de vriezer haalt, moet je deze zonder moeite vast kunnen houden. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het raadzaam om ietsje minder koud te laten worden. Als de dildo de juiste temperatuur heeft, kan deze eenvoudig worden in gebracht en zorgen voor een heerlijke verfrissende gevoel.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.