Willie Toys - Summer Vibes - Voordeelpakket

Voor 15:00 besteld, dinsdag in huis.

Clitorisstimulatie, g-spotstimulatie én duostimulatie in één voordeelpakket!
 
Heb je de zomer in je bol? Dan is de kans groot dat meerdere lichaamsdelen verlangen naar zwoele zomeravonden! In ons Summer Vibes-pakket zit alles wat je nodig hebt voor een hete zomer: een luchtdrukvibrator om de druk van de ketel te halen, een g-spotvibrator om lekker het diepe in te duiken en een duovibrator om de zomerse vibeszzzz beide genotsspots tegelijk te voelen… De ideale combinatie om het warm van te krijgen, als je voor de voordelige prijs nog niet warmgelopen was.

  • Hét pakket om deze zomer mee te (s)exploreren
  • Met de populaire Satisfyer, beginnersvriendelijke Willie Toys G-spotvibrator en Wilie Toys Duovibrator
  • Luchtdrukstimulatie, g-spotstimulatie en duostimulatie in één pakket
  • Verleidelijk geprijsd
  • Ideaal voor hete, zwoele én natte zomeravonden (en dagen 😉)

Satisfyer Pro 2 Next Generation luchtdruk vibrator
De Satisfyer Pro 2 Next Generation is al jaren de #1 vibrator. Met speciale luchtdruktechniek richt deze populaire toy zich op stimulatie van de clitoris zonder deze direct aan te raken.Door het mondje vacuüm om de clitoris te zetten, pulseren de luchtdrukgolven ertegenaan. Hierbij kun je kiezen uit 11 standen.

Deze zuigende, kloppende sensatie staat voor veel vrouwen garant voor intense orgasmes.

De vibrator is spatwatderdicht en kan dus met je mee opwarmen of afkoelen onder de douche.
 
Willie Toys - G-spotvibrator
De G-spotvibrator van Willie Toys is de perfecte toy voor G-spotstimulatie: de gebogen kop weet precies het juiste plekje te raken. De smalle schacht maakt het makkelijk om de vibrator heen en weer te bewegen. Dat maakt deze toy ook heel geschikt voor beginners. Met de draaiknop aan de onderkant bepaal je nauwkeurig de intensiteit.

De Willie Toys G-spotvibrator heeft een inbrenglengte van 17,5 cm. De kop is 3 cm breed. De vibrator is spatwaterdicht.
 
Willie Duovibrator roze
De Willie Toys Duovibrator is speciaal ontworpen om de clitoris en g-spot tegelijk te stimuleren. Hét perfecte instapmodel om duostimulatie mee te verkennen!

Hij heeft een gebogen kop met ribbels om je g-spot te stimuleren en een kleine vibrator die tegelijk tegen je clitoris stilt. Hierbij kun je kiezen uit 12 standen om je naar ongekende dubbele hoogtepunten te brengen.

De vibrator heeft een inbrenglengte van 14 cm en is gemaakt van zacht en lichaamsveilig siliconenmateriaal. Hij is spatwaterdicht, dus ook geschikt om je te vergezellen onder de douche.

De Willie Toys Duovibrator werkt op batterijen (2xAAA).

Wij adviseren deze toys te gebruiken met glijmiddel op waterbasis. Dit vergroot de sensatie en beschadigt het materiaal van de toys niet.

Lees Meer
(1516)
Niet voorradig

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.