Tenga Egg Cool 6 stuks voordeelpakket

Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis!

Met het Tenga Egg Cool 6 stuks voordeelpakket haal je alles in huis wat je nodig hebt om te masturberen met de Tenga eitjes. Het pakket bestaat uit 6 stuks Tenga Egg Crater, Willie glijmiddel 150ml en het Willie satijnen opbergzakje.

Deze Tenga Egg's geven jou een extra speciale ervaring tijdens het masturberen. Door de speciale structuur (de exacte structuur is te zien op de foto) aan de binnenkant van het Tenga eitje zal de penis extra worden gestimuleerd. Deze speciale versie van het tenga eitje bevat speciaal glijmiddel met menthol. Hierdoor zal de penis nog meer geprikkeld en gestimuleerd worden. Door het rekbare materiaal werkt het Tenga eitje bij vrijwel iedere penislengte. Nu beschikbaar in voordeelverpakking van 6 stuks.

Om het eitje te kunnen gebruiken moet eerst het cellofaan van het eitje worden verwijderd. Open vervolgens de eivormige schaal en haal het eitje eruit. Haal het glijmiddel zakje uit de binnenkant van het eitje en vul de binnenkant met glijmiddel. Smeer ook de rand in met glijmiddel om de penis gemakkelijker te kunnen inbrengen. Breng de penis in en draai het eitje gedurende het masturberen voor een extra sensatie.

Let op: Elk Tenga eitje is ontworpen voor eenmalig gebruik, ongeacht of er sprake is van ejaculatie.

Bij dit voordeelpakket krijg je er Willie glijmiddel en het Willie satijnen opbergzakje bij!


KleurTransparant
MateriaalTPE
MaatOne Size
BuigzaamJa
€39,99 € 64,99

Anderen bekeken ook:


Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.